Tweedehands turnpakjes bij Redesa

Turnpakjes zijn over het algemeen vrij prijzig. Bij Redesa kunt u terecht voor tweedehands turnpakjes.

Verschillende merken, maten en modellen

Op onze website vindt u diverse pakjes van verschillende merken en in verschillende maten. Nieuwe pakjes tegen een scherpe prijs of tweedehands turnpakjes die nog als nieuw zijn. U vindt bij Redesa al turnpakjes vanaf 20 euro!

U vindt in de webshop pakjes met en zonder mouwen, in verschillende kleuren en met details zoals steentjes, hologram prints en doorschijnende tussenstukken. Een opvallende verschijning. Alle turnpakjes zijn gemaakt van een goede kwaliteit lycra wat zich goed naar het lichaam vormt zodat uw dochter zich vrij kan bewegen.

Tweedehands turnpakjes

Ook turnkleding voor jongens

Wij verkopen niet alleen tweedehands turnpakjes voor meisjes maar ook voor jongens hebben wij turnkleding in het assortiment.

Online bestellen

Bent u ook op zoek naar goedkope turnpakjes? Bekijk dan zeker onze website. [/vc_column_text]

Afspraak maken

Vindt u het lastig om de maat te bepalen of wilt u de pakjes liever even in het echt komen bekijken? Dat is ook mogelijk. Neem gerust contact met ons op om een afspraak te maken. Redesa is gevestigd in  Apeldoorn. U kunt hiervoor contact opnemen door te bellen naar 06-11114376 of stuur een mailtje naar redesaturnpakjes@outlook.com.

Share This